Pomáhám majitelkám e-shopů, které jsou na vše samy nebo mají jen malý tým, k ziskovému a udržitelnému podnikání.

Jste unavená z pocitu přehlcení, vyčerpání a z nejasného plánu? 

Valí se toho na vás moc. Pracujete zrovna na tom, co nejvíce hoří. Chybí vám dlouhodobá strategie. Máte pocit, že vás delegování jen zdržuje a nikdo to stejně neudělá tak dobře jako vy. Pojmy jako jsou byznys plán, konverzní poměr, marže, procesy a další pro vás znamenají jen práci navíc, kterou raději úspěšně přehlížíte. 

Sama to moc dobře znám. Věřte mi ale, že to tak nemusí zůstat. Ukážu vám, jak na to. 

.

Vybudujte si ziskový e-shop, který vám bude přinášet radost do života.

Vlastní e-shop se na první pohled zdá jako perfektní podnikatelský nápad. Flexibilní pracovní doba, žádný šéf, práce online. Je potřeba si ale nastavit správně cenotvorbu, marži, produktovou nabídku samotnou značku, její cílové zákazníky, atd.

Bez pevných základů vás namísto vysněného podnikání čeká práce od nevidím do nevidím. Nemusíte na to být samy. Vybudovala jsem miliónový e-shop s pravidelným ziskem a vám ukážu vše, co jsem se po cestě naučila.

PODCAST

Krátké výstižné epizody podcastu Trefit profit vás okamžitě nakopnou do akce. Žádná omáčka, ale jasný návod z vlastních zkušeností.

KURZ

Kurz zaměřený na udržitelné plánování vám v 6 krátkých modulech a řadě bonusů změní (nejen) podnikatelský život.

KLUB

Historicky v Česku první e-shop klub zaměřený na e-shopařky, které podnikají samy nebo jen s malým týmem.

WORKSHOP ZDARMA

PONDĚLÍ 28. 5. V 18:30 NA ZOOMU

Jak na Instagram strategii

Přidávat 2x týdně vtipné REELS, 1x týdně motivační citát a 1x týdně prodejní příspěvek není strategie.

Přijďte a vytvořte si tu svou na měsíc červen už během něj! Skoncujte s pocitem, že nevíte co na sítě pořád dávat. Začněte tvořit obsah smysluplně a tak, aby vám přinášel výsledky a tvorba obsahu vás bavila!

 

„Díky Elišce, která nám pomohla „zhmotnit“ naše sny, jsme si s dcerou založily internetový obchod. Poradila nám, jak” vybudovat e-shop a profesionálně nás vedla, přes všechny překážky. Byla spolutvůrcem našeho e-shopu a vždy nám byla po ruce. Točila s námi první videa a udělala nám první fotky na e- shop. Vysvětlila nám jak pracovat s maržemi, že je dobré dávat si hned od začátku stranou finance třeba na daně apod. Za mě je Eliška žena mnoha tváří, umělkyně, podnikatelka, rádce, marketingový odborník, ale i kamarád, který vás nenechá na holičkách.“

 Michaela šEBKOVÁ, VESMIRNO.CZ

Ještě jsme se nepotkaly?

Jmenuji se Eliška Krajíčková a jsem zakladatelkou e-shopu Sparkle moments. Vybudovala jsem miliónové podnikání, jehož obrat pravidelně každý rok zdvojnásobujeme a s ním i jeho zisk. 

Mám 8+ let zkušeností v oblasti ecommerce, online marketingu a projektového řízení. Pracovala jsem mimo jiné i  pro značky ZOOT nebo Pietro Filipi. V roce 2018 jsem jako koníček založila e- shop Sparkle moments. Ten se stal naplno mým ziskovým podnikáním a já vás naučím, jak toho můžete dosáhnout i vy.

Opravte 7 nejčastějších chyb na homepage e-shopu

7 dílný mini kurz zdarma